Κάθε καταχωρημένη βίλα διαθέτει ένα σκορ ποιότητας όπου καθορίζει τη σειρά της στα αποτελέσματα αναζήτησης του Cretico. Λαμβάνουμε υπόψιν μας αρκετούς παράγοντες για να υπολογίσουμε το σκορ της κάθε καταχώρησης και εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε αυτά τα αποτελέσματα.


Το παρών άρθρο θα ενημερώνετε τακτικά για να σας ενημερώνουμε για τυχών αλλαγές και τροποποιήσεις.


Ο ποιο εύκολος τρόπος για να αυξήσετε το σκορ σας, είναι να έχετε μια πλήρως ενημερωμένη καταχώρηση:

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για την βίλα σας, αυτό θα σας δώσει περισσότερους πόντους και θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες κρατήσεις. Σημείωση, μην ξεχνάτε να βάλετε πληροφορίες στα πεδία Interaction with Guests, Directions και House Rules.
  • Ανεβάστε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες (τουλάχιστον 1050x700 pixels). Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλους τους απαραιτήτους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της βίλας. Υποχρεώσεις οικοδεσπότη:

  • Κρατάτε το ημερολόγιο σας ενημερωμένο. Μπορείτε εάν θέλετε να συγχρονίσετε το ημερολόγιο σας, αν έχετε και αλλού κατοχυρωμένη τη βίλα σας, έτσι ώστε η ενημέρωση να γίνεται αυτόματα. Αυτό όχι μόνο σας βοηθάει στο σύστημα κατάταξης αλλά αποφεύγετε τις ακυρώσεις από ερωτήματα κρατήσεων. 
  • Η άμεση αποδοχή στα ερωτήματα κρατήσεων και τα συχνά pre-approves κρατήσεων βοηθάνε στη κατάταξή σας και σας δίνουν επιπλέον πόντους. 
  • Να απαντάτε πάντα σε οπουδήποτε Inquiry και Request, ακόμα και εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Ένα απλό μήνυμα θα δώσει μια καλή εικόνα στον πιθανό επισκέπτη σας. 
  • Οι γρήγορες απαντήσεις παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο σκορ σας, απαντάτε στα ερωτήματα σας το συντομότερο δυνατόν. Τα μερικά λεπτά ή ώρες που μπορείτε να καθυστερήσετε μπορούν να καθορίσουν εάν θα χάσετε την κράτηση σας. Ο μεγάλος αριθμός κρατήσεων στο site μας είναι επίσης παράγοντας για το σύστημα κατάταξης του Cretico. Παρ’όλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και βέβαιοι όταν επιβεβαιώνετε μια κράτηση.

  

Οι ακυρώσεις σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις απο το Cretico είναι ένας παράγοντας που θα επηρεάσει αρνητικά το σκορ της καταχώρησης σας. Μάθετε περισσότερα για τις κυρώσεις ως ιδιοκτήτης.Ένας καλός Cretico οικοδεσπότης:

  • Είναι πάντα κατανοήσιμος προς τον επισκέπτη του και όσο το δυνατόν ευέλικτος, όσον αφορά το Cancellation Policy. 
  • Παρέχει στους επισκέπτες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία έτσι ώστε να λάβει θετικές κρητικές από αυτούς. Οι καλές κρητικές είναι ένας γρήγορος τρόπος να ανέβετε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.Πως να γίνετε ένας έμπιστος Cretico οικοδεσπότης:

  • Κάντε verify τον λογαριασμό σας έτσι ώστε να εμφανίζεστε ως αξιόπιστος και επιβεβαιωμένος από εμάς οικοδεσπότης (προσθέστε το Facebook σας).
  • Ανεβάστε μια φωτογραφία σας στο προφίλ σας και γράψτε μερικά λόγια για εσάς στο πεδίο Describe yourself για να δώσετε την ευκαιρία στους μελλοντικούς σας επισκέπτες, να μάθουν μερικά πράγματα για εσάς. Για επιπλέον πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο support@creti.co .